Henkilöarviointi – tunnista osaaminen

aksentti2

Henkilöarvioinnit ovat loistava työkalu kartoittamaan henkilön persoonallisuutta, motivaatiota, johtamistapoja sekä työskentelytapoja.

Tuotamme kaikki henkilöarviointimme ja analyysimme sähköisesti verkon välityksellä, joten kyselyihin vastaaminen on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta. Arvioinnit ja analyysit sisältävät aina henkilökohtaisen purkukeskustelun. Purkukeskusteluiden aikana käymme läpi vastauksista ilmenneitä piirteitä ja taipumuksia, joita tulkitsemme suhteessa yrityksesi tarpeisiin tai työyhteisöön.

Kauttamme on saatavilla kattava valikoima eri tyylisiä henkilöarviointeja sekä rekrytoinnin tueksi että työyhteisön vahvuuksien tunnistamiseen ja kehittämiseen. Kokenut asiantuntijamme valitsee juuri oikeat arvioinnit/analyysit työyhteisönne tarpeisiin.

Henkilöarviointeja valittaessa on tärkeää miettiä, mitä arvioinneilla halutaan saavuttaa. Halutaanko arvioinneista apua rekrytoinnin tueksi vai onko kyse henkilöstön kehittämisestä? Molempiin tarpeisiin on olemassa omat niille kehitetyt menetelmät.

 

 

 

Rekrytoinnin yhteydessä käytämme SHL/ OPQ henkilöarviointeja

Rekrytointien yhteydessä tehtävät henkilöarvioinnit ovat yksinkertainen tapa saada lisätietoa hakijaehdokkaista. Tarjoamme yrityksellesi kattavia rekrytointipalveluita ja henkilöarvioinnit ovat yksi merkittävä työkalu onnistuneessa valinnassa. Meidän avullamme ulkoistat yhdellä puhelinsoitolla koko rekrytointiprosessin, joten ota yhteyttä.

https://www.shl.com/en/assessments/personality/shl-occupational-personality-questionnaire-opq/

 

Työyhteisön kehittämisessä käytämme Luontaiset Taipumukset -analyysia

Henkilöarviointien ja -analyysien hyödyntäminen työyhteisössä on nopea tapa saada henkilöstö motivoitumaan ja oppimaan sekä itsestään että kollegoistaan. Arvioinnit ja analyysit auttavat työntekijöitä tunnistamaan omia persoonallisia piirteitään, luontaisia taipumuksiaan ja ymmärtämään erilaisia toimintatapoja työyhteisön sisällä. Henkilöarvioinnit ja -analyysit yhdistettynä työyhteisövalmennuksiin ovat loistava tapa saada uutta virtaa yrityksesi henkilöstöön.

https://luontaisettaipumukset.fi