Henkilöstövuokrauspalvelu

aksentti2

Sopivat tekijät luoksesi oikeaan aikaan

Välillä eteen tulee tilanteita, jolloin ei ole tarvetta kokoaikaiselle vakituiselle henkilöstölle, mutta hetkellinen lisäresurssien kasvattaminen on ajankohtaista. Esimerkiksi erilaiset projektit, sijaisuudet, kesä- ja muut sesongit tai vaikkapa yllättävä tuotannon kasvu voivat aiheuttaa lisäkäsien tarvetta.

Meiltä löytyy tekijöitä mm. rakennus- sekä teknologiateollisuuden aloille, puutarhoille ja marjatiloille, ravintola-alalle sekä erilaisiin toimihenkilöiden sijaisuuksiin.

Ostaessasi henkilöstövuokrauspalvelun meiltä, ostat juuri teille räätälöityä palvelua, vastuunkantoa sekä takuun siitä, että henkilöstövuokrauksessa noudatetaan eettisiä arvoja.

Me huolehdimme myös työntekijöidemme henkilökohtaisesta työvaatetuksesta, suojavarusteista, työvälineistä sekä lakisääteisistä ”osaamiskorteista”. Tarvittaessa jopa kyyditsemme poppoomme paikalle.

Me tarjoamme yrityksellenne ratkaisuja – ennen kaikkea!

Kumppaninamme toimii Viking Solutions Oy, jonka kanssa yhdessä toteutamme kaikki henkilöstönvuokraustoimeksiannot. Viking Solutions Oy:n kokemus ja ammattitaito kohdistuu erityisesti rakennus- ja maanrakennuksen toimialoihin. Yhdessä olemme enemmän!

Ota yhteyttä ja anna meidän löytää juuri oikeat tekijät yrityksesi tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä