InDO työyhteisövalmennus – kouluta itsesi ja henkilöstösi

aksentti2

Teroita sahat, päivitä porakoneet ja huolla henkilöstösi. Työntekijät ovat yrityksesi tärkein resurssi, joten heihin kannattaa panostaa.

Jokaisessa työyhteisössä on omat yksilölliset tarpeensa ja siksi rakennamme jokaisen InDO työyhteisövalmennuksen sopimaan kohdennetusti yrityksenne tarpeisiin. Käsittelemme valmennuksissamme paljon mm. esimiestyöskentelyä, johtamisen työkaluja, työhyvinvointia, muutostilanteita sekä esimerkiksi työyhteisötaitoja.

Haluamme tukea työntekijöitäsi innostumaan työarjessa ja hahmottamaan uusia näkökulmia vanhoihin haasteisiin. Keskitymme työyhteisövalmennuksissamme vahvistamaan vahvuuksia ja tunnistamaan kohtia, joiden avulla voimme nostaa yrityksenne uudelle tasolle. Työyhteisön toimivuutta on mahdollista parantaa jo pienelläkin panostuksella. Motivoitunut henkilöstö on suoraan yhteydessä yrityksen menestykseen, joten investointi henkilöstöön todella kannattaa.

  • Hyvinvoiva henkilöstö tuottaa laadukkaita palveluja
  • Hyvin suunnitellut ja organisoidut prosessit tehostavat tuottavuutta sekä turvaavat työntekijää
  • Osaamisen johtamisella kunkin työyhteisön jäsenen paras osaamispotentiaali saadaan organisaatioiden käyttöön
  • Vastuullisuus ja kehittäminen organisaatioiden yhteiseksi agendaksi

Anna meidän herättää eloon henkilöstösi todellinen potentiaali. Löydetään yhdessä yrityksellenne täydellinen valmennuskokonaisuus ja lähdetään töihin.

Hyödynnämme valmennuksissa asiantuntijoita ja konsultoimme heitä. Työyhteisövalmennuksen asiantuntijaverkostossa on mm. seuraavaa osaamista: työnohjaajia, työvalmentajia, vertaisasiantuntijoita, rekrytoinnin asiantuntijoita, jne.

Alla InDO työyhteisövalmennuksen esite ja konseptikäsikirja sekä linkki ValmennustaloDO sivuille, josta löytyy kaikki valmennuskonseptimme:

Esite
Konseptikäsikirja

https://valmennustalodo.fi

InDO suunnittelee ja toteuttaa myös yrityksesi työhyvinvointipäivän avaimet käteen palveluna, tai voit valita työhyvinvointipäivään vain haluamasi täsmäpalvelut. Tarkemmat tiedot työhyvinvointipäivän palveluista näet alla olevasta esitteestä.

InDO Työhyvinvointipäivä

Työyhteisövalmennus teollisuus