Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy

aksentti2

Tervehdys,

Nimeni on Rami, kavereiden kesken Ramppa tai Rampe. Putkahdin tähän maailmaan äitini iloksi eräänä kylmänä lokakuun yönä Helsingissä vuonna 1976. Napanuoran katkettua on elämä vienyt moneen suuntaan. Tällä hetkellä asustelen kauniissa Päijät- Hämeen maisemissa Orimattilassa.

Välillä polkuni varrella on ollut haasteita, toisinaan se on taas rullannut eteenpäin kuin luotijuna ja olen saanut nauttia onnistumisista. Utopistisen optimistisena ihmisenä ajattelen, että jos olen valmis ottamaan vastuun omista teoistani ja uskallan rohkeasti heittäytyä virran vietäväksi, minulle tapahtuu mahtavia asioita. Koskaan ei tiedä mitä seuraavan nurkan takana odottaa, lasini on siis niin sanotusti aina enemmän kuin puoliksi täynnä. Näillä siis mennään.

Ammatillinen polkuni lähti rakentumaan aluksi ravintola- ja kaupan alalta, joka pienten kiertoteiden jälkeen toi minut henkilöstö- ja rekrytointialan ihmeelliseen maailmaan. Työskenneltyäni 15 vuotta alan eri yrityksissä huomasin, että minähän osaan todella paljon asioita rekrytointiin ja henkilöstön hyvinvointiin liittyen. Lopulta haluni kehittää suomalaista työkulttuuria kasvoi sellaisiin mittasuhteisiin että en voinut enää odottaa, vaan lähdin perustamaan omaa rekrytointi- ja henkilöstöalan yritystä kesällä 2019.

Koska olen luonteeltani vaatimaton, on tavoitteeni vuoteen 2025 mennessä olla mukana siinä henkilöstöalan yritysten joukossa, jonka voidaan katsoa tarjoavan laadukkainta kumppanuutta teollisuuden alojen asiantuntijarekrytointeihin, sekä tehokkainta osaamista työhyvinvoinnin kehittämisen näkökulmasta.

RATKAISUJA, ENNEN KAIKKEA!

 

 

rami räty

Yhteystiedot

aksentti2

Henkilöstöratkaisut Rami Räty Oy
+358 41 319 9544

 rami@ramiraty.fi

  DOOROOM, Rautatienkatu 20, Lahti

Y-tunnus: 3004784-6